”Det var en dyb og berigende oplevelse at prøve metoden ”Essensforvandling” med Søs … Det er en øjenåbner!”

“Essensforvandling er jo en fantastisk oplevelse af at gå fra en tung og træls følelse … til en boblende lethed og glæde. Det var en effektiv metode til så at sige at få fat på sig selv.”

Med Essensforvandling (Core Transformation) får du redskab til at ændre noget tung og svært til noget let og nemt i både fortid, nutid og fremtid.

Med metoden essensforvandling (på engelsk Core Transformation) får du en helt enestående og ganske særlig oplevelse som sætter dybe spor i dig. Gennem processen finder du hjem til dig selv på en dyb og meget nærende måde.

Processen essensforvandling er et forbløffende stærkt og effektivt værktøj til selvindsigt og forandring!

Nedenfor kan du læse om hvilke udfordringer du kan få bearbejdet via Essensforvandling og du kan læse om delene i metoden.

 

Book mig til en uforpligtende afklarende 20 min samtale

Du kan vælge mange forskellige udfordringer som afsæt for processen, fx:

 • Du har følelsesmæssige overreaktioner.
 • Du har overbevisninger som begrænser dig.
 • Du har angst for at præstere fx ved eksamen.
 • Du har handlemønstre som er uhensigtsmæssige.
 • Du kan ikke komme i gang med noget vigtigt.
 • Du kan ikke fastholde fokus fx pga. overspringshandlinger.

Del 1

Vi tager udgangspunkt i en problemstilling du har. Derfra guider jeg dig, så du afdækker hvilke behov der ligger bag, at du har den problemstilling, og hvilke behov der ligger bag det behov, osv., indtil du møder det allerdybeste – en tilstand af essens:

 • Kærlighed
 • Ro
 • Fred
 • Enhed
 • Væren

Nu fyldt op af essenstilstand, bevæger vi os nu tilbage op igennem rækken af behov vi lige har afdækket, op til den problemstilling vi startede med. 

Du vil opdage at problemstillingen nu ser helt anderledes ud… 
– Det der før var stort, svært og ubehageligt, er nu blevet mindre, lettere og mere ok.

Del 2

Nu guider jeg dig til at se ud i fremtiden, til et tidspunkt hvor det er realistisk, at du ville kunne møde samme problemstilling (den vi tog afsæt i). Men, nu fyldt op af essenstilstand, oplever du situationen anderledes end du ellers ville. 

Fra dit essentielle ståsted har du nu forvandlet dine gamle overbevisninger og adfærdsmønstre til nye.

Vi laver tre hop ud i fremtiden – for at hjælpe din hjerne og dit sind til at lave nye spor, som den fremover vil vælge, når du rent faktisk står i en situation, som minder om den igangsættende problemstilling.

Hvis du ønsker det, kan vi tilføje flere dele, fx at kigge tilbage og forvandle fortiden også.
fordi, det er aldrig for sent at få en lykkelig barndom 🙂 

Du skal regne med at bruge ca. tre timer til en essensforvandling og derfor koster sessionen to coaching-sessioner. Så hvis du har købt et klippekort til coaching, så skal du bruge to klip.

Book mig til en uforpligtende afklarende 20 min samtale

Referencer

”Det var en dyb og berigende oplevelse at prøve metoden ”Essensforvandling” med Søs. Jeg startede med en vanskelig situation, en virkelig ubehagelig konfrontation med min teenagebørn, og derfra blev jeg ført dybere og dybere ned mht. at få afdækket, hvilke behov, der er vigtige for mig at få opfyldt. Vi nåede ned til en dyb essenskvalitet, wow. Og derefter at forestille mig, at mine behov er opfyldt, og erfare, hvordan jeg fra det sted kan agere i den selvsamme situation – men fra et mere essentielt sted inde mig.  Det er en øjenåbner!”

“Essensforvandling er jo en fantastisk oplevelse af at gå fra en tung og træls følelse (må man sige negativ?) til en boblende lethed og glæde. Det var en effektiv metode til så at sige at få fat på sig selv.”